top of page

Yacht Refit & Design 

Onze Services

One Stop Yachting helpt u bij het aanpassen en de herinrichting van uw jacht aan uw specifieke wensen. U kunt hierbij denken aan interieurontwerp, inrichting en stoffering, maar ook aan aanpassen van het exterieur.

Prijzen voor deze service is gebaseerd  op een uurtarief of een vast bedrag, afhankelijk van de omvang van het project.

Refit & Interior design

One Stop Yachting werkt exclusief samen met Daudi-Concepts. Dit team bestaat uit jonge creatieven en ervaren professionals. De combinatie van creatief denken en conceptuele aanpak van de 'young creatives' en de expertise op het gebied van inrichting, verlichting en ander ruimtelijk ontwerp van de ervaren vakmensen geeft One Stop Yachting de dynamiek om tot vernieuwende en unieke concepten te komen. Daudi Concepts ontwikkelt en realiseert jachtinterieurconcepten die gericht zijn op het creëren van de ultieme luxe jachtervaring. Elk ontwerp- of refit-project wordt begeleid en beheerd door One Stop Yachting.

2

Exterior design

Dit omvat de aanpassing van het uiterlijk van het jacht, zoals verfschema's, afbeeldingen en andere esthetische elementen. One Stop Yachting is gespecialiseerd in het wrappen van uw jacht. Deze service helpt u een unieke en gepersonaliseerde uitstraling te creëren die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Ocean

Contact

Meer informatie ontvangen? Vraag direct een offerte aan of stuur een email naar info@onestopyachting.com

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

bottom of page