top of page

Services

Uw jacht in de beste handen bij One Stop Yachting.

pexels-andrea-piacquadio-3823440.jpg

Yacht Management Services 

Yacht management services zijn ideaal voor jachteigenaren die niet de tijd of expertise hebben om hun schepen zelf te beheren en te onderhouden.

One Stop Yachting neemt alle zorgen uit handen. Vanzelfsprekend worden onze Yacht management services aangepast aan de specifieke behoeften van u als jachteigenaar.

Yacht Refit & Design 

One Stop Yachting helpt u bij het aanpassen en de herinrichting van uw jacht aan uw specifieke wensen. U kunt hierbij denken aan interieurontwerp, inrichting en stoffering, maar ook aan aanpassen van het exterieur.

Prijzen voor deze service zijn gebaseerd  op een uurtarief of een vast bedrag, afhankelijk van de omvang van het project.

OSY refit &design pagina.jpg
OSY maatwerk service pagina1.jpg

Yacht-services op maat

Bij One Stop Yachting begrijpen we als geen ander dat elke jachteigenaar unieke wensen en behoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan op maat gemaakte diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar schoonmaak-, hospitality- of bevoorradingsservices, jachttransport, of iets anders - wij zorgen ervoor. 

Yacht projectmanagement services

De projectmanagers van One Stop Yachting zijn verantwoordelijk voor het toezicht op en de coördinatie van alle aspecten van de jachtservice gerelateerde projecten. Dit is natuurlijk het geval bij alle aan ons uitbestede projecten, maar ook voor projecten die elders al gestart zijn. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Technology
bottom of page