top of page

Yacht Management Services 

shutterstock_666614875.jpg

Onze Services

Yacht management services zijn ideaal voor jachteigenaren die niet de tijd of expertise hebben om hun schepen zelf te beheren en te onderhouden. One Stop Yachting neemt alle zorgen uit handen. Vanzelfsprekend worden onze Yacht management services aangepast aan de specifieke behoeften van u als jachteigenaar.

Regulier onderhoud

Onderhoud aan een jacht vereist alleen het beste: One Stop Yachting zorgt ervoor dat uw jacht er weer als nieuw uitziet. Wassen, poetsen, repareren, bijna alles wat u kunt bedenken wordt door ons verzorgd. One Stop Yachting werkt exclusief samen met Nautic-Customs. Zij zijn gecertificeerd en werken met de beste kwaliteitsuitrusting zodat uw jacht in topconditie kan worden onderhouden.

 

Informeer zeker naar ons Onderhoudsserviceplan. Op basis van uw reisschema onderhouden wij proactief uw schip om ervoor te zorgen dat u een ononderbroken vaarervaring heeft. Met deze service helpt One Stop Yachting u tijd en werk te besparen en kunt u optimaal genieten van uw jacht.

2

Engineering en Reparaties 

Aangezien de machinekamer het hart van het jacht is, zorgen wij ervoor dat alles in perfecte staat is. One Stop Yachting werkt samen met de beste leveranciers en technici om uw technische- en machinekamer goed te onderhouden. Daarnaast ondersteunt, adviseert en levert One Stop Yachting alles wat u nodig heeft om uw jacht draaiende te houden. Van het vervangen van een gloeilamp tot het repareren, installeren en onderhouden van motoren en andere apparatuur.

De prijs voor deze services is gebaseerd op een uurtarief of een vast maandelijks/jaarlijks tarief op basis van de grootte en het type jacht.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan voor meer informatie.

Ocean

Contact

Meer informatie ontvangen? Vraag direct een offerte aan of stuur een email naar info@onestopyachting.com

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

bottom of page