top of page

Yacht-Services
op maat

pexels-pixabay-271681.jpg

Onze Services

Bij One Stop Yachting begrijpen we als geen ander dat elke jachteigenaar unieke wensen en behoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan op maat gemaakte diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar schoonmaak-, hospitality- of bevoorradingsservices, jachttransport, of iets anders - wij zorgen ervoor. Onze toegewijde en ervaren professionals staan altijd voor u klaar om u te helpen de perfecte oplossing te vinden voor al uw jachtbehoeften. 

Interieurverzorging & Bevoorrading

Dit omvat regelmatige schoonmaak en verzorging van het interieur om ervoor te zorgen dat het er altijd op zijn best uitziet. Naast het compleet reinigen van het interieur, kunt u ook denken aan was- en beddengoeddiensten en andere soortgelijke diensten. Tevens kunnen wij zorgdragen voor het bevoorraden van uw jacht met eten, drinken en andere benodigdheden, evenals het regelen van eventuele aanvullende diensten die de klant nodig heeft, zoals limoservice of entertainment.

De prijs voor deze service is gebaseerd op een uurtarief of een vast maandelijks/jaarlijks tarief op basis van de grootte en het type jacht.

2

Hospitality & Hostess Services

One-Stop Yachting biedt deze diensten aan als onderdeel van haar cateringdiensten en helpt jachteigenaren bij het verwelkomen van gasten tijdens speciale zakelijke en persoonlijke evenementen. Door hospitality & hostess services aan te bieden, biedt One-Stop Yachting de optimale klantenservice en helpt het ervoor te zorgen dat gasten van jachteigenaren een unieke en plezierige ervaring hebben.

3

(Internationaal) Jachttransport

Bij One Stop Yachting kunnen wij zowel transport over water als over land verzorgen. Wij werken samen met partijen die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van jachten over land en water. Uiteraard kunnen wij een volledige bemanning regelen die uw jacht naar de door u gewenste bestemming vaart. Onze focus ligt op het verzekeren van een zorgeloze en stressvrije ervaring voor onze klanten. 

4

Nieuwe apparatuur en Technologie

One Stop Yachting wil de beste zijn in de jachtmanagement- en ontwerpindustrie, daarom biedt One-Stop Yachting de nieuwste apparatuur en technologische diensten aan haar klanten. We werken samen met toonaangevende merken en technologiebedrijven in de jachtbouw. Dit bevat:

 • Monitoring en controle op afstand
  De installatie van monitoringssystemen op afstand waarmee u toegang hebt tot real-time informatie over de prestaties van uw jacht en zelfs bepaalde functies van uw jacht vanaf een externe locatie kunt bedienen.

 • Automatisering systemen
  De integratie van automatiseringssystemen in jachten die verlichting, temperatuur en andere systemen kunnen regelen, die op afstand kunnen worden bediend, zal de jachtervaring comfortabeler en efficiënter maken.

 • Groene Energiezuinige systemen
  De installatie van energiezuinige systemen zoals zonnepanelen, hybride energiesystemen en watergeneratoren helpen om de impact van het jacht op het milieu te verminderen en de bedrijfskosten te verlagen.

 • Entertainment systemen
  De installatie van entertainmentsystemen van hoge kwaliteit, inclusief audio- en videosystemen, internettoegang en streamingdiensten,  zal uw verblijf aan boord nog aangenamer maken.

 • Navigatie systemen
  De installatie van geavanceerde navigatiesystemen, waaronder GPS, radar en weersvoorspellingen, zal de veiligheid verhogen en de navigatie efficiënter maken.

 • Cybersecurity
  De installatie van cyberbeveiligingsmaatregelen om jachtsystemen en data te beschermen tegen hackers en cyberaanvallen.

 • Accessoires
  One Stop Yachting levert allerlei accessoires zoals dekspullen, tenders en waterspeelgoed. Met deze service is plezier gegarandeerd.

  De prijzen voor aanpassingen aan uw jacht variëren afhankelijk van de omvang van het project, de gebruikte materialen en de complexiteit van het werk. Vraag een offerte aan voor op maat gemaakt advies. 

Ocean

Contact

Meer informatie ontvangen? Vraag direct een offerte aan of stuur een email naar info@onestopyachting.com

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

bottom of page