top of page

Over Ons

Als jachteigenaar weet de oprichter van One Stop Yachting, Armand Gimbrère, uit ervaring hoe lastig en tijdrovend het kan zijn om alles wat nodig is voor het beheren en onderhouden van een jacht zelf te moeten regelen. Van onderhoud en reparaties tot interieur aanpassingen, het neemt elke keer veel kostbare tijd en moeite in beslag om geschikte bedrijven en leveranciers te vinden en zelf te managen. Dat behoort nu tot de verleden tijd!

Ons Team

Armand is van kinds af aan actief in de watersport en heeft daarnaast in zijn loopbaan diverse ondernemingen gehad dan wel begeleid. Zijn drive en focus liggen op het verzekeren van een zorgeloze en stressvrije ervaring voor de klanten van One Stop Yachting, zodat zij zich volledig kunnen richten op het genieten van hun jacht.

 Jeannette heeft 33 jaar als stewardess bij de KLM gewerkt en is sinds de oprichting van One Stop Yachting als hospitality manager werkzaam.

Met haar specifieke online expertise draagt Danique zorg voor alle marketing activiteiten.

Bert is een ervaren projectmanager en altijd betrokken bij alle technische projecten. Rachel begeleidt alle niet-technische projecten.

Naast dit vaste team van medewerkers werkt One Stop Yachting samen met gerenommeerde partners en leveranciers.

One Stop Yachting is er om al uw zorgen en behoeften op het gebied van jachten te verzorgen. Met onze complete end-to-end service, waaronder jachtbeheer, refit & design en services op maat, hoeft u niet meer verder te zoeken. Eén aanspreekpunt voor al uw wensen. Geniet van de luxe van uw jacht zonder de stress - One Stop Yachting maakt het u gemakkelijk. 

Bel ons vrijblijvend!

+31627319294

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page