top of page
thumbnail_OSY13_edited.jpg

Projecten

Welkom op onze projectpagina! Hier vindt u een kleine greep uit onze projecten die we hebben voltooid. We nodigen u uit om onze projecten te bekijken en te ontdekken wat er mogelijk is met One Stop Yachting.

Jetten 44

Zomerklaar maken!

Ontkalken, wassen, polijsten en in de was zetten. Deze Jetten 44 ziet er weer uit als nieuw. Achter de stootrand zat een lelijke roestplek. Deze hebben we behandeld met de Corrosie Passivator Primer 2-in-1 (zie webshop). Dat gaat de aankomende 10 jaar zeker niet meer roesten.

Een lekkage verholpen bij het voorraam en beschermende viltlagen over de rvs stangen aangebracht. Weer een blije en tevreden klant!

Jetten44_edited.jpg
Fairline Squadron 60.jpg

Fairline Squadron 60

Interieur en exterieur

De eigenaar van deze werkelijk schitterende Fairline Squadron 60 was er snel over uit: One Stop Yachting gaat al het onderhoud binnen en buiten regelen! Van nieuwe bestickering, het vervangen van slotjes en het vastzetten van losgekomen bekleding tot het vervangen van raamlijsten, verhelpen van een raamlekkage en het bijwerken van plekken op het polyester. Als je dan te horen krijgt: 'Fantastisch en dank je wel, hoe je met mijn schip om gaat', dan worden wij daar op onze beurt weer heel erg blij van! 

Moonen - 94

Refit & Onderhoud

Deze prachtige Moonen 94ft arriveerde uit de Middellandse Zee in Amsterdam. De bemanning was op zoek naar één aanspreekpunt die dit 30 meter superjacht compleet onder handen zou kunnen nemen. Ze hebben One Stop Yachting geselecteerd. Van nieuw tapijt, een nieuwe bimini, nieuwe stoffering tot onderhoud aan de motoren en divers schilderwerk. Dit is precies waar we goed in zijn!

Moonen - Ciao.jpg
refit 2.png

Pacific 155

Refit Interieur

One Stop Yachting heeft de volledige coördinatie en projectmanagement op zich genomen, vanaf het allereerste concept tot aan de laatste finishing touch. 
Dit project is een schitterend voorbeeld van wat mogelijk is wanneer je One Stop Yachting inschakelt voor je refit. Ben je op zoek naar een verbluffende transformatie voor je eigen jachtinterieur? Neem dan contact met ons op!

Prestige 520S

Wrapping

De eigenaar van een nieuwe Prestige 520S wilde de spiegel achter zijn bed vervangen door een prachtige textiel-folie. Het lastigste was de keuze uit de grote hoeveelheid verschillende soorten textielfolie. Maar met ons persoonlijke advies, mag het resultaat er zijn! 

Prestige 520S.jpg
IMG-6026.jpg

Van der Heijden

Reparatie brandstofleidingen

De eigenaar van een prachtige Van der Heijden ontdekte dieselolie onder de motor. De rubberen retourleidingen bleken uitgedroogd en poreus. Het ziet er nu weer als nieuw uit. Leuk om te melden is dat de eigenaar besloten heeft om al het motoronderhoud voortaan door One Stop yachting te laten verzorgen! Dank!

Pacific Allure

Sunscreens

Deze Pacific Allure hebben we voorzien van prachtige magnetische zonneschermen, waardoor ze zelfs bij zware wind stevig op hun plek blijven zitten. Het doek is geweven in een open structuur van glasvezeldraden en polyestergarens. Overdag kan je gewoon naar buiten kijken, terwijl tegelijkertijd meer dan 50% van de warmte buiten blijft. De eigenaar heeft gekozen voor bevestiging met magneten, maar had ook kunnen kiezen voor een tenax bevestiging of zuignappen op het raam. 

screen S2.png
OSY referentie pagina 2.jpg

Pacific Allure

Onderwaterschip behandeling

Terwijl de eigenaar op vakantie was, hebben we het onderwaterschip van deze 17 meter lange Pacific Allure grondig onder handen genomen. Plekken zijn bijgewerkt en het geheel is uiteraard in de antifouling gezet. Met nieuwe anodes kan men weer jaren vooruit!  Een tevreden klant, daar doen we het voor!

Trawler / Tukkervlet 14.99

Transport vanuit Berlijn

De Amerikaanse eigenaren hebben als vaste ligplaats Berlijn. Voor een complete refit en groot onderhoud vervoert One Stop Yachting dit unieke schip vanuit Berlijn naar Jachthaven de Lunenburg. Dit is de tevens de thuishaven van One Stop Yachting en vanuit hier zullen wij de volledige refit en het onderhoud coördineren en begeleiden. Een klassiek voorbeeld van: Koop een boot en laat One Stop Yachting het werk coördineren!

trawler.JPG
bottom of page