top of page
thumbnail_IMG_5906.jpg
thumbnail_IMG_5927.jpg
thumbnail_IMG_F46A6284BD5D-1.jpg
thumbnail_IMG_DB4E40F61E93-1.jpg

Exclusieve kuipstoelen 

One Stop Yachting biedt exclusief voor jachteigenaren een unieke collectie kuipstoelen van hoogwaardige kwaliteit. De stoelen zijn speciaal ontworpen voor de ultieme ontspanning tijdens het varen. Ze zijn zeer comfortabel en bieden een ergonomische ondersteuning voor uw rug. De stoelen zijn licht van gewicht, in lengte verstelbaar en worden gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten. Ditzelfde leer vindt u ook terug in de bekende Italiaanse sportauto's en sportboten. De kuipstoelen zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. 

Naast de hoogwaardige kwaliteit, biedt One Stop Yachting ook de mogelijkheid om de stoelen te personaliseren. Zo kunnen wij het logo van uw jacht of een eigen logo aanbrengen op de stoelen.

Bij One Stop Yachting werken wij alleen samen met de beste bedrijven, die zich richten op kwaliteit en service. Onze klanten kunnen dan ook vertrouwen op de beste materialen en afwerking van de kuipstoelen. Zo kunt u ontspannen genieten van uw vaartocht op uw jacht of motorboot. 

Neem gerust eens contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page